Vores ambitionen er at skabe topmotiverede mennesker og teams, gennem frigørelse af fastlåste ressourcer og potentialer. Vi tror på, at mangfoldighed og gensidig respekt er grundlaget for fremtidens succesfulde virksomheder, og at udvikling frisættes og forstærkes gennem selvforståelse, nærvær og nysgerrighed.

Nikolaj Bruun

Nikolaj Bruun

Grundlægger

Har mere end 25 års erfaring inden for såvel dansk som internationalt erhvervsliv, og med stillinger som General Manager, Salgs- og Udviklingsdirektør, har Nikolaj en særdeles solid baggrund som organisations- og processkonsulent.

Som processkonsulent har Nikolaj arbejdet med forandringsledelse, lederudvikling af lederteams, individuel lederudvikling, teamudvikling, kulturudvikling og implementering af værdier, konflikthåndtering & feedback samt træning i mindfulness.

Nikolaj arbejder ud fra en coachende tilgang med at udvikle organisationer og mennesker således at selvforståelse, integritet og ansvarsfølelse øges.

Læs udvidet beskrivelse af Nikolaj Bruun

Ruth Skovgaard

Ruth Skovgaard

Samarbejdspartner

Ruth er uddannet psykolog (1974) og specialist i klinisk psykologi. Hun er inspireret og trænet af bl.a. Hanne Hostrup, Ole Vedfeldt, Walter Kempler, Joseph Zinker, Sonia Navis og Joe Melnick.

Ved siden af sin terapeutiske praksis har Ruth i mange år arbejdet med og superviseret udvikling af og i grupper, både i organisationer og i uddannelsesmæssige sammenhænge.

Michael Skjøt

Michael Skjøt

Samarbejdspartner

Michael har 20 års ledererfaring fra hhv. Maersk (14 år – sidste job Vice President) og SAS (6 år – sidste job Director). Han startede i 2007 sin egen virksomhed, der arbejder globalt med lederudvikling og executive coaching 1:1 og med teams.

Michael er certificeret Professional Certified Coach (PCC) af International Coach Federation (ICF).