Nikolaj Bruun

ORGANISATIONSUDVIKLING – LEDERUDVIKLING – TEAMUDVIKLING

N

ORGANISATIONSUDVIKLING

LEDERUDVIKLING

SPECIALISTUDVIKLING

TEAMUDVIKLING

KULTURUDVIKLING

STRATEGIUDVIKLING

N

EXECUTIVE COACHING

COACHING

SPARRING

FORANDRINGSLEDELSE

KONFLIKTHÅNDTERING

MINDFULNESS

N

FOREDRAG

WORKSHOP

KURSUSFORLØB

TEAMFORLØB

INDIVIDUELLE FORLØB

MENTALTRÆNINGSFORLØB

r

Mere end 25 års erfaring

Baseret på mere end 25 års industrierfaring indenfor hi-tech virksomheder såvel i Danmark som i udlandet, implementeres forløb til lederudvikling, teamudvikling og udvikling af specialister. Hensigten er at skabe organisationsudvikling, gennem at øge trivsel, motivation og engagement. Med fokus på det enkelte menneske, samt at udvikle det relationelle, forbedres den daglige kommunikation og samarbejdet styrkes. Vi har stor ledelseserfaring og menneskekendskab, så vi ved hvad der virker, og hvad der ikke virker.

|

VISION

Fremtidens succesfulde virksomheder forstår, at medarbejdere trives og dermed yder optimalt i en kultur af åbenhed, indflydelse og ansvar. Vi er overbeviste om, at stress indeholder meget lidt visdom, og at en adfærd, der er mere afslappet og imødekommende, vil skabe et fundament for kreativitet, udvikling og den fleksibilitet, der vil være nødvendig for at drive en succesfuld virksomhed i en meget dynamisk verden.

|

VI TROR, AT

Mennesket er den vigtigste ressource

Al optimal udvikling sker med udgangspunkt i den enkeltes kompetencer

Indsigt i egne adfærdsmønstre er forudsætning for udvikling af mennesker og teams

Autencitet og integritet er nøglerne til ansvarlighed, trivsel og samarbejde.

|

SE STYRKEN FØRST

Med udgangspunkt i den enkeltes og teamets veludviklede sider, skabes energi og interesse for at kigge på det, der ikke er så udviklet.  Dette indeholder hele potentialet til at udvide mulige adfærdsmønstre i retning af engagement, fleksibilitet, kreativitet, samarbejde og imødekommenhed

|

MISSION

at hjælpe organisationer og mennesker, der ønsker at udvikle kultur og værdier på et menneskeligt bæredygtigt fundament, og hvor engagementet hos ledere, teams og medarbejdere drives af anerkendelse, inspiration og tillid.

 

Nikolaj er en super god coach - især for dem der ønsker at steppe et niveau op, og se tingene lidt mere ovenfra - og finde langsigtede og kreative løsninger på både professionelle og personlige problemstillinger. Han fornemmer hvor du er på vej hen -uden at presse dig på tempoet.

Niels, chip design specialist, Widex

 

Jeg oplever at Nikolaj, igennem sine mange kompetencer og store viden, har kunne møde mig og min virksomhed både på det strategisk og økonomiske plan, samt ind i det personlige udviklingsplan, som jeg har gennemgået på rejsen i at opstarte en ny virksomhed.

Lotte Reinert, grundlægger af aftentider.dk

I’m pleased to recommend Nikolaj Bruun’s excellent communication and facilitation skills to any team who is looking at reaching a higher level of individual and team performance. At Schendier Electric we documented how individuals reach a better mental balance, reduced stress levels and became better co-workers. I recommend Nikolaj to any leader who are looking at improving the organisations mental agility.

Soeren Brogaard Jensen, VP Software and Service

 I have used Nikolaj both as consultant and as coach. Nikolaj has the deep technical knowledge, long ledership experience and a likeable personality that makes him the perfect coach, mentor and business consultant (with a spiritual approach). He has the gifts of charisma, confidence, and authority in a way that draws crowds together behind a common goal. One thing is for sure if you work together with Nikolaj: you will always get the truth. A highly valuable skill for a consultant.

Thomas Krogh Jensen, CEO at Copenhagen FinTech

 

 Jeg blev tiltrukket af Nikolajs lange og brede lederfaring fra internationalt kendte teknologivirksomheder. Der var substans og hands-on erfaring bag denne coach! Gennem hele processen er jeg blevet vejledt til at skrive en drejebog. Den vender jeg ofte tilbage til, og hver gang jer læser den, bliver jeg mindet om mine mål

 Dan Kristensen, Engineering Manager